Робота форуму
- dust
- Активний користувач
- Місце перебування: м.Чернівці
- Кількість бджолосімей: 150
- З бджолами з: 0- 0-1988
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 14 разів
Робота форуму
Спочатку запитання - це вже остаточно закріплено, що реквізити учасника форуму будуть справа на екрані?
Особисто мені якось зручніше щоб був варіант старий.
Хто як думає?
Особисто мені якось зручніше щоб був варіант старий.
Хто як думає?
- Petrovych
- Адміністратор сайту
- Ваш статус: Пасічник вихідного дня
- Місце перебування: Львів-Тустоголови
- Кількість бджолосімей: 25-30
- З бджолами з: 08 травня 2005
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 51 раз
- Контактна інформація:
Робота форуму
Це так в цьому двигунці і не від мене залежить. Можливо що є якісь розширення, чи шаблони, але я наразі таких не зустрічав.
- Petrovych
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Робота форуму
Тут ще багато роботи, щоб довести форум до пуття. Постараюсь до кінця тижня зробити по максимуму для зручності..
- Petrovych
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Робота форуму
Наразі тут буду писати що вдалося зробити.
-По-перше, нові спроби конвертації зі старого движка провалилися, тому вирішив таки доводити до пуття цей, щоб не гаїти часу.
-Перевів Форум на новий стиль, який ви бачите. Ще буду його доводити, але згодом, наразі саме головне зробив.
-Підключився до сервісу TapaTalk, правда ще не було часу спробувати. Хто користується цим додатком - пробуйте.
Далі на меті знайти хороший редактор і все для функціоналу. Поставив вже найновіший PHPBB, тому є деякі труднощі з додатками.
Шануймося!
-По-перше, нові спроби конвертації зі старого движка провалилися, тому вирішив таки доводити до пуття цей, щоб не гаїти часу.
-Перевів Форум на новий стиль, який ви бачите. Ще буду його доводити, але згодом, наразі саме головне зробив.
-Підключився до сервісу TapaTalk, правда ще не було часу спробувати. Хто користується цим додатком - пробуйте.
Далі на меті знайти хороший редактор і все для функціоналу. Поставив вже найновіший PHPBB, тому є деякі труднощі з додатками.
Шануймося!
- Petrovych
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Робота форуму
Так, тут набагато все наглядніше. Попередній стояв для кольору, щоб не стандартний синій.
- Petrovych
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Робота форуму
Встановив більш функціональний текстовий редактор. З ним з'явилися деякі функції форматування в швидкій відповіді.
Тестуємо в Полігоні, або написанням корисних повідомленью.
Тестуємо в Полігоні, або написанням корисних повідомленью.
- Petrovych
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Робота форуму
Трохи намутив з реєстрацією Форуму в TapaTalk, та завдяки їх дружній службі підтримки і Google Trnslate всі блуди виправлено і власникам мобільних пристроїв тепер буде зручніше читати і писати на Галицькому Точку.
Якщо хтось не в курсі, то знайдіть Google Play додаток TapaTalk, там в пошуку знайдіть Галицький Точок, залогінтесь з акаунтом Форуму і насолоджуйтесь спілкуванням, не витрачаючи зайвий трафік на повну чи навіть мобільну версію, яка, до речі, теж коректно працює.
Прошу писати зауваження і побажання - це для нас насправді важливо попри заїждженність фрази. :hi:
Якщо хтось не в курсі, то знайдіть Google Play додаток TapaTalk, там в пошуку знайдіть Галицький Точок, залогінтесь з акаунтом Форуму і насолоджуйтесь спілкуванням, не витрачаючи зайвий трафік на повну чи навіть мобільну версію, яка, до речі, теж коректно працює.
Прошу писати зауваження і побажання - це для нас насправді важливо попри заїждженність фрази. :hi:
- Petrovych
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Робота форуму
Встановив розширення, яке з посилань на ряд сайтів створює в повідомлені вікно(фрейм). Себто Ви в повідомлення вставляєте чийсь пост з ФБ і Вам автоматично робиться вікно, з якого Ви можете сподобати, поширити і коментувати.
Даю скрін списку сайтів. Я там і третини їх не знаю! Вставляй-нехочу. Ну там мінус парочка ворожих ...
Даю скрін списку сайтів. Я там і третини їх не знаю! Вставляй-нехочу. Ну там мінус парочка ворожих ...