Це не ресурс членів спілки, це ресурс агрохолдингу. Я так зрозумів,що вони просто хочуть не допустити когось постороннього, але наразі ще не зрозуміли як то грамотно зробити. На ФБ про це мова йшла,що як агрохолдинг,так і пасічникиз ацікавлені в достовірності інформації, як прочленів спілки, так і про "вольноопрідєляющихся". А надто коли мова іде за повідомлення про обробку полів, що теж передбачено. Варто поспілкуватися з людьми наживо, бо справа насправдідуже корисна і нова, тому і багів багато. Я пропонував такий варіант, щоб інформаціябула відкритадлявсіх, а отзамельдуватися на відведеніточки вмежахквоти могли бті жсамі члени спілок, чи ті хто заключив з холдингом якісь умови. Все одно ми маємодо якогось порядку прийти. Повірте, що то моя абсолютно суб'єктивна думка. В мене пасіка стаціонарна і взагалі за межами дії агрохолдингу "Мрія", але мені подобаються їх методи, хай ще не до ккінця продумані. Не помиляється той,хто нічого не робить. Те що аграрії виявилизацікавленістьв співпраціз пасічникми - це вже великийзсув. Чи такдавно пасічники платили данину за право розміщувати свої вулики біля медоносу...
Хто реально хоче, звертайтеся наразі безпосередно до адмінів і вони допоможуть зареєструватися в ручному режимі. Я надіюсь що вони завітають і суди з поясненнями.