Підмор

Що дають нам бджоли і яка з цього користь. Куточок споживача
Відповісти
Аватар користувача
Petrovych
Адміністратор сайту
Повідомлень: 377
З нами з: 19 січня 2018, 08:14
Ваш статус: Пасічник вихідного дня
Місце перебування: Львів-Тустоголови
Кількість бджолосімей: 25-30
З бджолами з: 08 травня 2005
Дякував (ла): 46 разів
Подякували: 51 раз
Контактна інформація:

Підмор

Повідомлення Petrovych » 01 березня 2019, 10:43

Хітозан(підмор - загиблі бджоли) – це біополімер ХХІ ст. З нього складається тіло бджоли, яке висушують та перетирають у порошок для подальшого виготовлення настоїв чи мазей. Бджолиний хітозан є універсальним сорбентом, що визначає найширші можливості його застосування. Він сприяє зниженню рівня холестерину в крові, зменшує всмоктування шкідливих речовин і є засобом профілактики захворювань шлунково-кишкового тракту та при ризику розвитку діабету. Хітозан також покращує мікроциркуляцію крові, знімає спазм судин, особливо дрібних капілярів, активізує загоєння опікової і ранової поверхні без утворення рубців, а також прекрасно підходить як основа для програм корекції ваги. Він лікує ревматизм та короткозорість, розчиняє каміння в сечовому міхурі, є ефективним при онкозахворюваннях і проблемах сечостатевої системи.

 Марія Шевчук. За матеріалами [url=http://zahidonline.com/]"Західний Вісник"[/url]



Відповісти